One way research

// >> Auto’s en Motoren

Het kopen van een tweedehands Audi A6
| 22. mei, 2020

Audi, vrijwel iedereen kent dit prachtige automerk wel. Audi staat voor kwaliteit en dit automerk heeft al veel prachtige uitvoeringen de markt op gebracht. Een mooi voorbeeld van een model dat ontzettend populair is, is de Audi A6. Wanneer je deze auto nieuw aan wilt schaffen dan ben je minstens €61.640 kwijt en juist daarom kiezen veel mensen ervoor om een tweedehands Audi A6 aan te schaffen. Het kopen van een tweedehands auto neemt de nodige voordelen met zich mee.

Mocht jij een tweedehands Audi A6 aan willen schaffen, dan is dit natuurlijk nog steeds niet goedkoop. Audi staat voor kwaliteit en hier betaal je natuurlijk voor. Dit zal je niet alleen merken in de aanschafprijs, maar ook in de vaste lasten. Zo betaal je natuurlijk meer voor je verzekeringen, maar ook voor de wegenbelasting. Mocht jij een zo goed als nieuwe Audi A6 aan willen schaffen, neem dan eens een kijkje op viaBovag.nl. Via deze site kan je namelijk geld besparen op de aanschafprijs. 

Het kopen van vette auto’s voor de beste prijzen

viaBovag.nl zorgt ervoor dat je vette auto’s aan kunt schaffen voor de beste prijzen. Deze website brengt jou namelijk in contact met verschillende aanbieders. Dankzij de handige filtermogelijkheden op deze website kom je al snel bij de beste mogelijkheden uit. Je kunt namelijk filteren op het type auto, het bouwjaar, de prijs en natuurlijk het aantal kilometers. Op deze website vind je zowel aanbieders van nieuwe als tweedehands auto’s.

Bovenstaande website is erg betrouwbaar en heeft ervoor gezorgd dat ontzettend veel mensen hun droomauto hebben kunnen aanschaffen. Het kopen van een Audi A6 van bijvoorbeeld een of twee jaar oud behoort hier dus ook tot de mogelijkheden. Hierdoor rij je een zo goed als nieuwe auto, voor een aanzienlijk lagere prijs.

Zet chiptuning in voor een optimale prestatie van uw auto
| 25. februari, 2019

Chiptuning optimaliseert de programma’s aan de hand van vele parameters die het motormanagement vormen. De prestaties van uw auto worden bepaald door de boordcomputer. U kunt als automobilist alles uit uw auto halen wanneer de boordcomputer wordt gefinetuned. Dit bevordert niet alleen de prestaties van uw auto, maar ook de acceleratiesnelheid en de PK worden vergroot. Bent u bang voor schade aan uw motor? Chiptuning haalt het beste uit uw auto zonder beschadigingen aan de motor aan te brengen. Lees snel meer over de mogelijkheden.

Optimaliseer programma’s met chiptuning

Chips in een ECU zijn geladen met software. Over het algemeen wordt de maximale belasting van de automotor bij lange na niet overschreden door deze programma’s. Daarom is er voldoende ruimte om de automotor te chiptunen, zonder schade aan te brengen. Optimaliseer programma’s met chiptuning en haal het beste uit uw automotor. De meeste motoren in moderne auto’s worden door een ECU, Electronic Control Unit, aangestuurd. Het ECU controleert continu de turbodruk, het ontstekingstijdstip en de ingespoten hoeveelheid brandstof. Er zijn fabrikanten die verschillende vermogensvarianten van dezelfde motor op de markt brengen. Bij aankoop worden deze motoren softwarematig gemanipuleerd. Wanneer u overweegt de sterkere versie aan te schaffen bij de dealer, wordt dus slechts de sterkere softwarevariant geplaatst.

De duurzame variant van chiptuning

Ecotuning is de duurzame variant van chiptuning. Door gebruik te maken van deze software optimalisatie kan een groot voordeel behaald worden. Door brandstof te besparen, kan de auto namelijk zuiniger rijden. Kies voor een brandstofbesparing die kan oplopen tot wel 20% door  ecotuning. Chip Performance geeft u de keuze uit chiptuning en ecotuning. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van dit bedrijf, wordt de garantie van uw auto gewaarborgd. Dit is anders dan bij de meeste bedrijven. Daar komt over het algemeen de garantie te vervallen wanneer er aanpassingen aan de boordcomputer worden doorgevoerd. Zet deze specialist in om het beste uit uw auto te halen.

https://www.chipperformance.nl/

Dit zijn de voordelen van de rijschool in de regio van Goes
| 1. november, 2018

Wil jij je roze papiertje halen en zoek je daarom naar een rijschool in de buurt van Goes? Dan ben jij op zoek naar Rijschool XLR8 in Kapelle. Wat voor voertuig jij ook wilt leren besturen, dankzij de kennis, het geduld en het vakmanschap van de instructeurs, ben jij er zeker van dat jij op de best mogelijk manier je rijbewijs haalt. Doordat je kan kiezen uit verschillende soorten pakketten, krijgt jij altijd de aandacht en praktijkervaring die jij nodig hebt. Les op je eigen tempo, zodat jij zeker weet dat je je rijbewijs op de best mogelijke manier haalt. En dat is tenslotte wat je wilt, nietwaar?

De rijschool nabij Goes is er voor verschillende soorten voertuigen

Of je nu rijlessen voor de auto, motor, brommer of aanhanger wilt volgen, bij Rijschool XLR8 weet je zeker dat je je rijbewijs op de best mogelijke manier kunt halen. De rijschool in de buurt van Goes zorgt ervoor dat jij tijdens het lessen precies weet waar jij nu precies staat in het proces. Met de handige app van Rijschool XLR8 volg jij je vorderingen, rijleshistorie, leskaart en nieuwe afspraken. ZO weet jij altijd precies waar je aan toe bent. Voor welke voertuig je ook je rijbewijs wilt halen, dankzij de transparante werkwijze van de rijschool nabij Goes, weet u zeker wat u te wachten staat.

Zo kan je je aanmelden bij de rijschool in de buurt van Goes

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Meld je dan aan bij de rijschool in de buurt van Goes en ontdek zelf hoe gemakkelijk het jou afgaat. Haal met intensieve hulp je theorie-examen, waarna jij vervolgens stappen zet richting het belangrijke praktijkexamen. Krijg de vrijheid waar je naar op zoek bent en rijd naar de plaatsen en locaties toe, waar jij dat maar wilt. Zit niet meer vast aan vertrek- en overstaptijden en laat je niet meer natregenen. Wil jij dat ook niet meer? Neem dan contact op met de rijschool in de buurt van Goes en geef gehoor aan je wensen.

Rijles volgen bij een betrouwbare rijschool in Amsterdam Noord
| 18. oktober, 2018

Hoe zorg je voor een goede klik met de rij instructeur van de rijschool in Amsterdam Noord? Als je start met lessen bij de rijschool in Amsterdam Noord, dan wordt je altijd gekoppeld aan een bepaalde instructeur. Je hebt uiteraard altijd dezelfde instructeur zodat hij of zij goed je voortgang in de gaten kan houden. Tevens weet deze persoon waar jullie nog mee moeten oefenen omdat je misschien met bepaalde punten wat meer moeite hebt. Aangezien je meerdere keren per week met de rijinstructeur van de rijschool in Amsterdam Noord in een auto zit, is het fijn als jullie een klik hebben. Vaak zal de instructeur je vragen stellen over je opleiding of werk en over je hobby’s. Zo leert de instructeur je goed kennen en jullie kunnen tijdens de lessen lekker praten. Als je kan rijden en praten tegelijkertijd, dan geeft dit ook aan dat het besturen van de auto een gewoonte is geworden. Vaak zal dit steeds beter gaan als je langer rijlessen hebt. Als je net begint met rijlessen is het goed om veel vragen te stellen aan de instructeur van de rijschool in Amsterdam Noord. Hij of zij weet dan dat jij je best doet om de theorie en de praktijk zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

Waar kun je op letten bij het uitzoeken van een rijschool in Amsterdam Noord?

Kan je niet wachten om te beginnen met het nemen van rijlessen? Dan ben je waarschijnlijk al op zoek naar een goede rijschool in Amsterdam Noord. Misschien twijfel je nog tussen een aantal rijscholen. In dit artikel geven we je enkele tips zodat je weet waar je op dient te letten als je een rijschool uit wil zoeken. Ten eerste kun je kijken welke rijschool in Amsterdam Noord populair is en welke het hoogste slagingspercentage heeft. Er is altijd wel één rijschool die erg bekend is omdat je vaak de lesauto’s ziet rijden of omdat je vrienden of buren daar ook les hebben. Je bent dan waarschijnlijk geneigd om lessen te nemen bij deze rijschool. Natuurlijk is het beter om zelf te kijken of een bepaalde rijschool bij je past. Je kan bijvoorbeeld kijken of de sfeer van een rijschool bij je past of dat zij speciale diensten aanbieden, zoals rijlessen voor mensen met rijangst of rijlessen waarbij je met z’n tweeën les hebt. Natuurlijk ga je ook letten op de prijzen van een rijschool in Amsterdam Noord. Vaak zijn er meerdere pakketten waar je uit kan kiezen zodat je een voordelige prijs kan kiezen.

Voor meer info : http://rijschooloppertopper.nl/rijschool-amsterdam/

Volg een spoedopleiding en haal binnen snel jouw motorrijbewijs in Breda
| 10. oktober, 2018

Kun jij niet wachten om de weg op te gaan en de wereld te ontdekken vanaf je motor? Ga dan je motorrijbewijs halen bij een motorrijschool in Breda genaamd Motorskills. Hier kun je op je eigen tempo motorrijlessen volgen. En wil je snel je motorrijbewijs halen in Breda? Dan is dat bij deze specialist ook mogelijk! Je kunt namelijk kiezen voor het volgen van een spoedopleiding. Hierbij leer je in een hele korte periode je motorrijbewijs halen. Kies je hiervoor? Dan moet je in het bezit zijn van een gezondheidsverklaring, een DigiD en theoriecertificaat A. Neem vandaag nog contact op met deze specialist om te ontdekken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Een motorrijbewijs halen bij een gediplomeerde motorrijschool in Breda

De professionele instructeurs van Motorskills zorgen ervoor dat jij op een juiste en veilige manier motor leert rijden. Ga daarom naar Motorskills. Bij deze motorrijschool in Breda werken enkel gediplomeerde instructeurs die gecertificeerd zijn door het Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Daarnaast wordt samen met jou een plan op maat gemaakt om je motorrijbewijs te halen op de manier die jij prettig vindt. Hierdoor weet je zeker dat je op een deskundige en snelle manier je motorrijbewijs haalt in Breda. Benieuwd naar deze motorrijschool? Volg dan een gratis proefles, zodat je zelf de manier van lesgeven van Motorskills ervaart.

Dit is waarom je kiest voor een ervaren motorrijschool in Breda

Meld je online aan voor een proefles of opleiding en krijg plezier in het motorrijden. Dat vindt Motorskills. Bij deze specialist profiteer je van lessen van ervaren motorrijders, leer je op jouw manier en betaal je altijd een scherpe prijs. Zo haal jij snel en gemakkelijk je motorrijbewijs. Wil je nog sneller je motorrijbewijs halen? Kies dan voor de versnelde opleidingen bij onze motorrijschool in Breda. Hiermee haal je zelfs al in zeven dagen je motorrijbewijs. De kans dat je slaagt bij Motorskills is erg groot. Zij hebben een slagingspercentage van maar liefst 75%! Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een les aan!

Profiteer van een totaalpakket als u uw autoschade laat herstellen door de specialist in Maastricht
| 5. oktober, 2018

U wilt toch ook genieten van een uitstekende service als u een autogarage in Maastricht inschakelt voor het herstellen van uw autoschade? Zo kan het zijn dat u iets tegen uw ruit heeft gekregen of dat er een andere reden is dat uw ruit is beschadigd. WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

U heeft een leuke vakantie achter de rug, maar helaas heeft uw caravan of camper schade opgelopen door een klein ongeluk. Als u naar een professionele autogarage gaat, wordt dit snel en vakkundig voor uw opgelost. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen! 

Autoschade aan uw oldtimer? Kom langs bij de specialist in de omgeving van Maastricht

U heeft een prachtige oude oldtimer in de garage staan. Alleen heeft dit pareltje wel wat onderhoud nodig, omdat u een hele tijd geleden schade heeft opgelopen. U wilt natuurlijk niet dat de allure van uw voertuig verloren gaat. Maar waar kunt u dan terecht om de autoschade aan uw oldtimer te herstellen, het liefst bij u in de buurt van Maastricht? Kom naar WellColl Groep! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Hierbij worden de modernste technieken en verzorgende autolakken gebruikt. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.

Het leasen van een Renault Trafic
| 20. oktober, 2016

Ben je een ondernemer en wil je onbezorgd een bedrijfswagen leasen? De oplossing is een Renault Trafic leasen. De Renault Trafic is een bedrijfswagen met veel ruimte en een inrichting die uitgerust is met alles wat een ondernemer nodig heeft. De wagens zijn te herkennen aan de rechte zijwanden en ze beschikken over een grote laadlengte en veel laadvermogen. De Renault Trafic kan tevens als mobiele werkruimte worden gebruikt, doordat de wagen over veel opbergruimte beschikt. Naast de genoemde mogelijkheden kan de Renault Trafic ook voor personenvervoer worden gebruikt. Dit is vooral handig voor ondernemingen die hun werknemers laten ophalen en weer afzetten na het werk.

De beste lease oplossing Wie tijd en financiële mogelijkheden heeft kan uit vele leasemaatschappijen kiezen, die de Renault Trafic aanbieden. Zo zijn er maatschappijen waarbij je zelf je contract kunt samenstellen. Ook heb je de mogelijkheid om uit verschillende modelopties te kiezen, zoals de kleur of extra inbouw. Een ander interessant punt om in overweging te nemen, is dat je bij de Renault Trafic ook een ondernemers only-voordeel kunt krijgen. Hierbij kun je de wagen tegen 0% rente financieren en daarmee kun je het voordeel laten oplopen. Je bepaalt zelf het leasepakket dat bij je past en betaalt een vast bedrag per maand met de gewenste dienstverlening. Deze bestaat onder meer uit wegenbelasting, verzekering, onderhoud en afschrijving van de wagen.

Renault Trafic Shortlease Heb je een bus nodig voor een korte tijd? Dan kan Shortlease een uitkomst bieden. Je leaset het voertuig voor een periode vanaf een maand bij de meeste leasemaatschappijen. Hierna kun je het leasecontract altijd opzeggen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Deze mogelijkheid van leasen is bijvoorbeeld ideaal wanneer de bedrijfsactiviteiten afhankelijk zijn van het seizoen, maar ook wanneer je slechts kennis wilt maken met het leasen van een auto.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

De rekening van leasen
| 20. oktober, 2016

Leasen lijkt een alledaags begrip geworden te zijn. De officiële definitie luidt als volgt: het huren over verhuren van bepaalde productiemiddelen. Leasen is een veelvoorkomend begrip in de zakenwereld en dan vooral als het gaat om auto’s. Veel werkgevers geven hun werknemers namelijk de kans om met een auto van het werk te rijden. Daarbij kunnen veel werknemers zelfs ervoor kiezen om de auto ook buiten de werkuren te gebruiken. Voor privaat gebruik dus. Meer en meer komt het fenomeen van auto leasen ook voor bij particulieren. Wil je bijvoorbeeld als particulier een Citroën Berlingo leasen dan kan je terecht bij tal van leasemaatschappijen.

Wat kost het totaalplaatje?

Als je een auto leaset – wel of niet als werknemer of als particulier – betaal je maandelijks een vast bedrag. Bij een werknemer is het natuurlijk de werkgever die dit betaalt en als particulier betaal je het zelf. Let wel dat je als werknemer nog een deel eigen bijdrage betaalt en ook moet rekening houden met de bijtelling. Dit is het percentage dat de werkgever verplicht bij je inkomen moet betalen en waarop er op het einde van de jaar inkomstenbelasting wordt berekend. Afhankelijk van hoe zuinig de auto is, is de bijtelling laag of hoog.

In het vaste bedrag dat maandelijks wordt betaald, zitten onder andere de kosten voor de afschrijving van de lease auto. Ook het onderhoud, reparaties, brandstofverbruik binnen Nederland, alle autoverzekeringen en wegenbelastingen zitten in de prijs. Als je plots met pech langs de weg staat, zijn ook de kosten van de wegenhulp inbegrepen. Indien je auto voor lange tijd naar de garage moet, krijg je automatisch een vervangauto. Zo zit je nooit zonder een trouwe vierwieler. Lees altijd voorzichtig het contract door alvorens je iets gaat tekenen. De contracten kunnen namelijk afwijken per maatschappij.

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen

Privé rijden in een bestelwagen?
| 20. oktober, 2016

De bestelwagen heeft voor velen het imago van een auto waar een stukadoor of bouwvakker in rijdt. Ook is als particulier in een bestelwagen rijden financieel niet aantrekkelijk. De zakelijke rijder mag tenslotte de BTW ervoor afdragen. Desondanks kiezen sommige gezinnen kiezen er soms wel voor, een (bestel)wagen met vijf tot zeven zitplaatsen en extra laadruimte. In dit geval weegt de verhouding prijs ten opzichte van het laadvermogen veel zwaarder dan het imago van rijden in een bestelwagen. Ook voor particulieren die wegens privéomstandigheden een gezinslid met rolstoel moeten vervoeren, is een bestelwagen een uitkomst.

De nadelen

Veel voordelen lijken er niet te zijn. De particulier is een stuk duurder uit dan met het rijden in een personenwagen, de brandstof is vaak duurder, om het over de wegenbelasting maar niet te hebben. Ook door de bouw van het interieur is deze vaak lawaaiiger dan een personenwagen. Een minpunt wat ook vaker wordt genoemd is de zwenkbaarheid waardoor het parkeren in parkeergarages lastiger is dan normaal. Zo op zijn tijd is een bestelwagen wel heel praktisch, grote boodschappen, een kennis helpen die kast van Markplaats op te halen, er valt een hoop voor te zeggen. Maar dit zijn zeldzame activiteiten en maken het niet waard om het hele jaar door in een bestelwagen te rijden. Het imago van het rijden in een bestelwagen lijkt wel de grootste reden om er niet voor te kiezen. 

Daarom niet!

Een VW Caddy leasen of kopen is voor de Nederlandse automobilist blijkbaar geen optie. Simpelweg omdat de nadelen niet opwegen tegen de voordelen. Waarom zou je als particulier wel kiezen voor een bestelwagen? Financieel is het niet voordelig, het rijden blijkt niet zo comfortabel als in een personenwagen en de kleine minderheid die hier wel voor kiest, wordt voor gek aangezien.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Zorgeloos een bedrijfsauto leasen
| 10. mei, 2016

Als ondernemer wil je graag een auto waar je op kunt vertrouwen. Maar het bezit van een auto brengt vaak onverwachte, en soms ook hoge, kosten met zich mee. Kosten die je liever niet hebt. Zeker als je de auto intensief gebruikt voor je bedrijf, kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Om dit te voorkomen, kun je ook een bedrijfsauto leasen. Je rijdt dan tegen een vast tarief in een nieuwe bedrijfswagen en je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Op deze manier voorkom je onverwachte kosten, zodat je je volledig kunt concentreren op je onderneming.

Hoe werkt het leasen van een bedrijfsauto

Als je een lease auto gaat leasen, dan sluit je een contract af met een leasemaatschappij. Er zijn verschillende maatschappijen waar je een auto bij kunt leasen. Elke maatschappij kent uiteraard zijn eigen voorwaarden. Het is verstandig om je vooraf in de voorwaarden te verdiepen en een aantal verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken, zodat je de maatschappij kunt kiezen die het beste aan je wensen voldoet. Als je de leaseauto via je werkgever krijgt, dan heeft je werkgever waarschijnlijk al afspraken gemaakt met een leasemaatschappij en moet je de auto bij deze maatschappij leasen. De auto blijft altijd het eigendom van de leasemaatschappij.

Wat is het voordeel van lease

Omdat de auto in eigendom blijft bij de leasemaatschappij, zijn de meeste kosten ook voor hen. Denk bijvoorbeeld aan wegenbelasting, verzekeringspremies en pechhulp, maar ook alle kosten voor onderhoud en afschrijving. De brandstofkosten zijn vaak ook gedeeltelijk voor rekening van de leasemaatschappij. Wat je zelf kwijt bent aan de auto, kun je vooraf uit rekenen. Er zijn op internet verschillende sites te vinden waar je een berekening kunt maken. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan met je bedrijfswagen en kun je zorgeloos rijden in een nieuwe auto.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top