Blogger
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe gevelplaten nodig? Bij dit bedrijf vindt u deze!

Zijn uw huidige gevelplaten beschadigd of wilt u voor het eerst gevelplaten kopen? SINH Building Solutions is er voor u. U kunt bij het bedrijf terecht voor gevelplaten van het merk MAGOXX Board, dat platen biedt die gemaakt zijn van magnesiumoxide. Voordat u de producten bestelt, is het mogelijk om een sample aan te vragen. Er zijn vier verschillende samples van de gevelplaten. Zo kunt u zelf zien hoe stevig en goed deze zijn.

Wat is er zo bijzonder aan magnesiumoxide?

Magnesiumoxide als materiaal voor gevelplaten, komt u in Nederland niet snel tegen. Sterker nog: veel mensen hebben überhaupt nog nooit van het materiaal gehoord. Toch wordt het al jaren gebruikt als materiaal voor gevelplaten, bijvoorbeeld in landen als Japan, Nieuw-Zeeland en Australië. Hier wordt het regelmatig op de platen toegepast. En dat is niet voor niets, aan magnesiumoxide zitten namelijk heel wat voordelen.

De voordelen van magnesiumoxide

Magnesiumoxide is erg sterk en stevig. Toch is het eenvoudig te bewerken. U hoeft niet bang te zijn voor brand, aangezien magnesiumoxide onbrandbaar is: het is zowel brandvertragend als brandwerend. Daarnaast zullen er geen schimmels en insecten op af komen als u het materiaal in vochtige ruimtes gebruikt: ook hier is het materiaal bestendig voor. Tevens zorgt het voor een goede isolatie. Zowel warmte en kou als geluid worden geïsoleerd.

Profiteer van een goede service

Bij SINH Building Solutions staat u als klant op nummer één. Er wordt alles aangedaan om de best mogelijke producten aan te bieden. Zo worden er regelmatig kwaliteitscontroles op alle productlijnen gehouden. Naast goede producten vindt het bedrijf een goede service erg belangrijk. Bij de klantenservice kunt u terecht met al uw vragen of klachten en krijgt u zo snel mogelijk een passend antwoord. Mocht er iets mis zijn met uw product, dan kunt u de technische service raadplegen. Deze staat altijd voor u klaar en levert een snelle service.

 

https://magoxx.com/